ИНФО

ИНФО „Стани младши книжар в Orange за един ден“

май 15, 2018
Категория: Публикации, Събития
0 602 1
ИНФО „Стани младши книжар в Orange за един ден“

ИНФО „Стани младши книжар в Orange за един ден“

Първите два етапа на кампанията  „Стани младши книжар в Orange за един ден“ приключиха. Кандидастваха над 350 деца от цялата страна и изборът на поканени на интервю беше труден. Вече са ясни и имената на онези, които ще влязат в ролята на младши книжари на трите избрани дати. 

Знаем, че най-вероятно ще има разочаровани, за което безкрайно съжаляваме. Бихме искали да напълним книжарниците с деца младши книжари, но засега това остана невъзможна мечта. Благодарим на всички, които са ни изпратили писма, рисунки, снимки и послания. Кампанията няма да спре дотук и ще получите нова възможност за участие!

Най-ценното от всичко е фактът, че има все повече четящи деца и това ни прави безкрайно щастливи.

 

Каним всички да посетят младши книжарите и да получат книжна препоръка от тях. Те ще ви очакват с усмивка и ще направят всичко възможно, за да намерите следващата любима книга за вас или за вашето дете.

 

19 май (14-17 часа):

СОФИЯ – Orange Center The Mall, Orange Center Serdika Center, Orange Center Paradise, Книжарница „Граф Игнатиев“, Orange Center Ring, Sky City

Пловдив – Orange Center мол Марково тепе

Варна – Grandmall, Mall Varna

 

20 май (14-17 часа):

Бургас – Мол Бургас Плаза

 

ОЧАКВАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ДАТИ

, , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>