Творческите игри и комплекти Djeco

Творческите игри и комплекти Djeco

юли 9, 2018
Категория: Публикации
0 550 1
Творческите игри и комплекти Djeco

Творческите игри и комплекти Djeco

В Orange center юли месец означава забавления! Обичаме всички игри, но най-много обичаме, когато са свързани с творчество и въображение! Точно затова сега сме на вълна Djeco! 

Този френски бранд е ориентиран към артистичните и креативни игри, които спомагат развитието на децата. Всички техни игри и играчки са създадени с мисъл за пълноценното порастване на малчуганите, и съдържат елементи, стимулиращи индивидуалната мисъл и творческата нагласа. Дори най-малките любознателни дечица ще могат да се забавляват със специалните образователни игри.

obrazovatelna-igra-djeco-animocolorix obrazovatelna-igra-djeco-quantitix

 

 

 

 

 

 

 

 

Освен в игра, децата могат да използват въображението си и при рисуването на различни приказни илюстрации. В комплектите за изобразително изкуство са включени напълно безвредни бои от растителен произход, които са подходящи за деца и художници от всички възрасти.  :-) 

Оставяме ви на крилете на вдъхновението с тези красиви и занимателни игри и комплекти, и си пожелаваме до нови срещи! :-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>