Поради високата натовареност на куриерските фирми през декември, е възможно стандартният срок за доставка да бъде удължен. Поради високата натовареност през декември, е възможно стандартният срок за доставка да бъде удължен.
Магазини
Любими
29,00 лв.

202 неустоими рецепти за хляб

В наличност
0%
29,00 лв.

SKU: 9786199222737

ISBN: 9786199222737

Възраст от: 25

Възраст до: 99

Автор: Анна Шагасян

Език: Български

Пол: Жена, Мъж

Тема: Кулинария/Food & Drink

Брой страници: 240

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2024

Размер см: 15 х 21 см.

Как да станеш майстор пекар, без часове потене в кухнята и без скъпо оборудване, дори ако досега си пекъл само замразена пица.

Истината е, че нищо не сплотява по-добре семейната, софра от добре приготвен, мек и ароматен хляб.

Какво представлява хлябът? Накратко, това е микс от брашно и вода, приготвени във фурна.

Според историята, най-ранният хляб е направен преди около 10 000 години и то не къде да е, а съвсем близо до нас в близкия Изток и по- точно в Египет с древните инструменти за мелене, зърното е било раздробявано и произведения хляб е наподобявал формата на това, което днес наричаме "тортили".

През вековете държавите разработват свои собствени версии на хляба някои с квас, други - не. Римляните например, изобретяват водното мелене около 450 г Пр.н.е. и по този начин издигат хляба до степен, която впоследствие се смята за форма на изкуство. Интересното е, че по-богатите римляни са смятали по-белия хляб за по-качествен и по подходящ за образованите и богатите хора.

По същия начин през британското средновековие печенето на хляб се превръща в символ на статус Висшите класи отново предпочитали белите хлябове, до като тези с по-нисък статус оставали с ръжения, триците и като цяло по-грубите хлябове.

От тогава времената са се променили много.

Но истината е, че нищо не сплотява по-добре семейната, софра от добре приготвен, мек и ароматен хляб.

Хлябът и рецептите, които ще видите в книгата са плод на дългогодишен опит и повод за щастливи възгласи и усмивки Чрез рецептите описани в книгата, вие ще можете да зарадвате всеки гост и да впечатлите дори онези, които имат най-изискани вкусове.

Десертите пък ще удовлетворят сетивата на всички възрасти - независимо дали е малчуган или вече чете вестника си с лупа

За мен е чест и удоволствие да споделя тези рецепти с Bac.

С уважение,
Анна Шагасян

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Анна Шагасян

Няма добавена информация