Магазини
Любими
556,90 лв.
Изчерпано

Chemical and Functional Properties of Food Components

Изчерпано количество
0%
556,90 лв.

SKU: 9780849396755

Weight: 0.885000

ISBN: 9780849396755

Вид корица: Hardback

Издателство: Taylor & Francis Inc

Брой страници: 544

Emphasizing the interactions of chemical properties during processing and storage, this volume reviews the knowledge of the resulting affect on the sensory, nutritional and safety aspects of food quality. This work includes a collection of monographs on rheological behavior and the safety and biological aspects of foods.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар