Магазини
Любими
30,00 лв.

Седемте навика на високо ефективните хора

В наличност
0%
30,00 лв.
Промоционална активност

SKU: 9789544741808

Преводач: Анна Георгиева

ISBN: 9789544741808

Възраст от: 18

Възраст до: 99

Автор: Стивън Кови, Шон Кови

Издателство: Кибеа

Език: Български

Пол: Жена, Мъж

Брой страници: 616

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2023

Размер см: 13 х 20 см.

Признанието на поколения мениджъри, лидери и просто хора, които искат да въведат ред в живота си, превръща книгата в бестселър. Списание „Тайм“ нарежда високоефективното ръководство за постигане на успехи в професионалното и личностното израстване сред 25-те най-авторитетни книги, а автора ѝ д-р Стивън Кови – сред 25-имата най-влиятелни американци.

Простичко, ясно и подредени в стройна работеща система са представени седем универсални жизнени постулата, които ще помогнат на мотивирания човек да постигне успех в една или друга област. Седемте принципа на Кови са изведени след проучването на огромен по обема си материал в областта на управлението, лидерството и психологията, в т.ч. организационната, както и на истории от живота на известни личности.

Предложеният комплексен подход за постигане на целите във всяка една област от човешката дейност превръща книгата във верен помощник на всеки, който иска да определи ясно своите жизнени ценности и приоритети. Ефективността в разбирането на автора представлява балансирането между крайния резултат и ресурсите, които са използвани за постигането на поставената цел. Казано иначе, хуманистът Кови никога не е смятал, че целта оправдава средствата.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Стивън Кови, Шон Кови

Стивън Кови, Шон Кови

Всички книги на автора

Няма добавена информация