Магазини
Любими
35,00 лв.

Мистериите на луната. Гадателски карти

В наличност
0%
35,00 лв.

SKU: 20240529

Тегло кг: 0.200

Художник: Никс Роуан

ISBN: 20240529

Възраст от: 16

Възраст до: 70

Автор: Ясмин Боланд

Издателство: Аратрон

Език: Български

Пол: Жена, Момиче

Брой страници: 172

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2024

Енергията на Луната оказва влияние върху нашето ежедневие. В каквато и фаза или зодиакален знак да се намира, Луната винаги има послание за нас. Тези мистични гадателски карти са разработени, за да ви помогнат да се докоснете до нейната древна мъдрост за напътствия, лечение и защита. Включени са карти за фазите на Луната, карти за новолунието и пълнолунието и специални лунни карти за затъмненията, Луна без курс, Суперлуна, Синя Луна и други, които отбелязват изключителни, понякога неочаквани ситуации.

Ръководството „Мистериите на Луната“ предоставя подробно тълкуване на всяка карта, както и ключова фраза за настройване към Луната. Ясмин Боланд обяснява как да работите с тези гадателски карти и дава няколко подредби, които можете да използвате в зависимост от задавания въпрос.

Потопете се в светлината на мистериозната Луна и нека тя ви води по пътя ви.

44 карти и ръководство със 172 страници.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Ясмин Боланд

Няма добавена информация