Магазини
Любими
16,90 лв.
Изчерпано

Приключенията на Джак Бренин

Изчерпано количество
100%
5.0
100%
От общо 1 коментара
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
16,90 лв.
* Този продукт не участва в намаления и кампании с отстъпки.

SKU: 3800083813446

ISBN: 3800083813446

Възраст от: 7

Възраст до: 12

Автор: Катрин Купър

Издателство: Фют

Език: Български

Брой страници: 336

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Размер см: 14 x 20 см.

Комплект от три романа в картонена кутия.

Трилогията съдържа заглавията: "Златният жълъд", "Гласруенската порта" и "Сребърният хълм".

Животът на Джак Бренин се променя в деня, в който той намира златен жълъд, скрит в тревата. Момчето навлиза в свят, за чието съществуване дотогава дори не е подозирало. Оказва се, че съществата там го очакват отдавна и че неговото появяване е предречено от древни времена. Наричат го Избрания и очакват от него да стори нещо голямо, нещо добро, подвиг.....Джак е сигурен, че го бъркат с другиго. Той не е нито силен, нито смел, нито умее кой знае какво. Как е възможно да е Избраният? Освен това никак не му се иска да се забърква в опасности с неизвестен край. Въпреки страховете си Джак решава да помогне на своите нови приятели и се впуска в невероятно магическо приключение.

В началото на 2010 година със “Златният жълъд” ­ - 1-та книга от трилогията за Джак Бренин, К. Купър печели престижната награда “Брит” за непубликувани дотогава автори, като успява да пребори конкуренцията на още 21 000 кандидати. Скоро след това тя се превръща от неизвестна учителка (точно като авторката на Хари Потър) в популярно име сред любителите на фентъзи и обичана писателка от децата в много страни. 

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Катрин Купър

Няма добавена информация