Поради високата натовареност на куриерските фирми през декември, е възможно стандартният срок за доставка да бъде удължен. Поради високата натовареност през декември, е възможно стандартният срок за доставка да бъде удължен.
Магазини
Любими
90,90 лв.

Should We Eat Meat?

Ограничена наличност
0%
90,90 лв.
Този продукт е с безплатна доставка

SKU: 9781118278727

Тегло кг: 0.416

ISBN: 9781118278727

Възраст от: 20

Възраст до: 40

Автор: Vaclav Smil

Издателство: John Wiley & Sons Inc

Език: Английски

Пол: Жена, Мъж

Тема: Кулинария/Food & Drink

Брой страници: 276

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Националност автор: Канада

Размер см: 15.2 x 22.9 см.

Meat eating is often a contentious subject, whether considering the technical, ethical, environmental, political, or health-related aspects of production and consumption.

This book is a wide-ranging and interdisciplinary examination and critique of meat consumption by humans, throughout their evolution and around the world. Setting the scene with a chapter on meat’s role in human evolution and its growing influence during the development of agricultural practices, the book goes on to examine modern production systems, their efficiencies, outputs, and impacts. The major global trends of meat consumption are described in order to find out what part its consumption plays in changing modern diets in countries around the world. The heart of the book addresses the consequences of the "massive carnivory" of western diets, looking at the inefficiencies of production and at the huge impacts on land, water, and the atmosphere. Health impacts are also covered, both positive and negative. In conclusion, the author looks forward at his vision of “rational meat eating”, where environmental and health impacts are reduced, animals are treated more humanely, and alternative sources of protein make a higher contribution.

Should We Eat Meat? is not an ideological tract for or against carnivorousness but rather a careful evaluation of meat's roles in human diets and the environmental and health consequences of its production and consumption. It will be of interest to a wide readership including professionals and academics in food and agricultural production, human health and nutrition, environmental science, and regulatory and policy making bodies around the world.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Vaclav Smil

Няма добавена информация