Магазини
Любими
11,95 лв.

Смъртоносно лято

Ограничена наличност
0%
11,95 лв.

SKU: 9789542609100

Тегло кг: 0.34

ISBN: 9789542609100

Автор: Ридли Пиърсън

Издателство: Хермес

Език: Български

Брой страници: 352

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2010

Националност автор: САЩ

Размер см: 13 x 20 см.

Луксозният курорт Сън Вали е много подходящо място за провеждане на аукцион за скъпи и редки вина. Ценители от цял свят посещават мероприятието всяка година, като този път център на събитието са три много специални бутилки вино. Ценните предмети винаги привличат крадци, затова шериф Уолт Флеминг трябва да подсигури не само спокойствието на заможните посетители на търга, но и да се погрижи за безопасността на предлаганите експонати.Въпреки мерките за сигурност, бляскавият аукцион е помрачен от бомбена експлозия. Последвалите неприятни събития ще убедят шериф Флеминг, че си има работа със зъл гений, който няма да се спре пред нищо, за да осъществи коварните си планове. Неуловимият Кристофър Кантел е организирал всичко с прецизна точност и намеренията му не се изчерпват с кражбата на трите ценни бутилки вино. Уолт трябва да го победи в неравен сблъсък, за да спаси живота не само на отвлечения си племенник, но и на населението на Сън Вали.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Ридли Пиърсън

Няма добавена информация