SKU: 9780241229781
Тегло кг: 1,352
ISBN: 9780241229781
Възраст от: 18
Възраст до: 99
Автор: Stuart Farrimond
Издателство: DK Publishing
Език: Английски
Пол: Жена, Мъж
Тема: Кулинария/Food & Drink
Брой страници: 256
Вид корица: Твърда
Година на издаване: 2017
Националност автор: Великобритания
Размер см: 26.1 x 22 см.
It's time to bring food science out of the lab and into your kitchen!
Which vegetables should you eat raw? How do you make the perfect poached egg? And should you keep your eggs in the fridge? Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? TV personality, food scientist and bestselling author, Dr. Stuart Farrimond answers all these questions and more with The Science of Cooking - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels.
Explore fundamental culinary concepts, practical advice and step-by-step techniques, to bring food science out of the lab and into your kitchen. Find the answers to your cookery questions and get more out of recipes with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs.
Perfect your cooking with practical instruction and the science behind it, as you explore:
- Step-by-step techniques to demonstrate key concepts in a clear manner;
- Striking illustrations are featured throughout to highlight key culinary processes;
- Scientific concepts organised by food group and ingredient;
- Question-and-answer format to make science relevant to everyday cooking.
A good recipe goes a long way, but if you can master the science behind it, you'll be one step ahead! The Science of Cooking shows you how by bringing food science out of the lab and into your kitchen, providing you with all the scientific information you need to take your home cooking to a whole new, more nutritious level! From making great risotto and soft ice cream to the process of steaming, this gastronomic cookbook includes step-by-step techniques and striking 3D graphics to bring culinary facts to life.
A must-have cooking gift for anyone interested in the culinary arts, whether you're a hobby cook at the beginning of your learning, seeking to cook more intuitively, or you love science and learning about it's everyday applications, this is a great volume for anybody interested in food and nutrition generally, doubling up as a lovely coffee table book for the whole family to explore and love!
* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.
Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:
- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.
- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.
Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.
The information below is required for social login
Създавайки профил получаваш
Лесен и удобен начин да пазаруваш от Orange и проследяваш история на покупките си
Необходимо е да активираш регистрацията си.
Изпратихме имейл на с линк за активация. Последвай линка, за да активираш профила си в следващите 24 часа. Имейлът би трябвало да пристигне до 1 минута.
Ако не откриваш имейл от нас, потърси го в спам директорията или провери дали посоченият имейл адрес е изписан правилно. Ако това не помогне, свържи се с нас на [email protected] 0700 20 866
Създавайки профил се присъединяваш към програмата My Orange и се съгласяваш с Правилата и условията на Ориндж Интернешънъл АД.